Kadilli ironizon Bashën: Në gjithë Botën partia ndërron Kryetarin, në PD ti ndërron partinë

Në një postim në rrjetet sociale, ish-kandidati për Kryetar i PD, Fatbardh Kadilli, ka raguar pas deklaratave të fundit të kreut demokrat, Lulzim Basha, i cili paralajmëroi zbatimin e statutit të partisë, ndaj atyre që sipas tij e shkelin, ose nuk respektojnë vendimet e forumeve.

LEXO EDHE  "Onicron", Bino: Dy javët në vijim janë vendimtare për ecurinë e pandemisë

“Në gjithë botën partia ndërron kryetarin, në PD kryetari ndërron partinë.

E qartë që Basha dhe partia janë në konflikt. Kjo zgjidhet duke hequr kryetarin. Basha do të heq partinë”, shkruan Kadilli.