U betua që nuk ka qenë në shtëpinë e Argjendit, Eduardi: Është mashtruese, mund ta vërtetoj unë

Argjend Rraçi u largua ditën e djeshme nga “Për’puthen” me arsyen se po njihet me një vajzë jashtë.

Gjatë puntatës ai sqaroi gjithashtu edhe disa gjëra me Ritvanën ku tha se ajo ka dal shpesh me të dhe madje ka qenë te shtëpia e tij. Ritvana reagoi shumë ashpër dhe u betua për familjen se nuk ka qenë asnjëherë te shtëpia e tij, madje se as nuk e di ku e ka shtëpinë.

Eduardi, i përjashtuar nga emisioni, e ka paraë këtë pjesë dhe reagoi në rrjete sociale duke demaskuar Ritvanën: “Unë mund të vërtetoj se unë e kam parë disa herë me Argjendin edhe në banesë të tij edhe në makinë, sepse unë ja kam dhënë makinën time Argjendit për të udhëtuar, kështu që ajo ka qenë me të dhe te pallati i tij, ajo është një gënjeshtare, mashtruese, 100%. Unë nuk kam nevojë t’ju rrej”.

LEXO EDHE  Maya zbulon detaje nga jeta personale: Më kanë tradhtuar