“Ti je gjysmake”, Iliri dhe Fifi flasin me kunja: Je balerin i dështuar (Video)

Situata mes disa banorëve në shtëpinë e “Big Brother Vip” është e tensionuar pas debateve të shumta dhe këtë herë kanë qenë Fifi dhe Iliri ata që kanë pasur debate. Fifi e ka quajtur Ilirin balerin të dështuar, ndërsa ai i është drejtuar asaj me fjalën “gjysmake”.

Pjesë nga diskutimi:

Fifi: Më 21 ti del ë?

Iliri: Po.

Fifi: Po unë? Unë fitoj ë?

Iliri: Ti e ke 16 janar 2024. Ti do rrish vetëm këtu

Fifi: Ky paska ik fare nga mendorja. O ti balerin, balerin i dështuar.

LEXO EDHE  Arjola Demiri e thotë troç: Antonela Berisha nuk meriton të quhet "VIP"

Iliri: Hë, soprano.

Fifi: Nuk jam soprano, jam mezosoprano.

Iliri: Mezosoprano. E di tic ca do të thotë mezosoprano? Gjysmë?

Fifi: Mesatare

Iliri: Po pra, gjysmake.

Fifi: Po ti je i dështuar fare.

Iliri: Po ti je gjysmake fare.

Me pas Iliri i ka kërkuar Fifit ta lërë të qetë.

 

View this post on Instagram