Ritvana ngre akuza të forta ndaj Argjendit: Ka ardhur për femra apo për meshkuj

Ritvana dhe Argjendi kanë qenë dy nga konkurrentët më të përfolur në  “Për’puthen” dhe dukej se mes tyre po lindte një ndjenjë, por gjërat tashmë kanë ndryshuar.

Debatet mes tyre kanë vazhduar edhe në prapaskenë dhe ka qenë Ritvana ajo që sërish ka akuza të forta dhe e ka pyetur Argjendin nëse ka shkuar në program për vajzat apo për djemtë.

Pjesë nga biseda:

Argjendi: E di si je sjellë ti?

Ritvana: Si jam sjellë?

Argjendi: Shtrembime, mosrespekti, mospërshëndetja …

Ritvana: Kur?

Argjendi: Çdo ditë.

LEXO EDHE  Iu rikthye tumori në kokë pas 9 vitesh, ecje solidarizimi për aktoren Adriana Matoshi sot në sheshet e Prishtinës

Ritvana: Kur të jam shtrëmbëruar unë ty more?

Argjendi: Çdo ditë kur vjen.

Argjendi e ka quajtur sërish të paedukatë Ritvanën, ndërsa ajo vazhdoi me akuzat e rënda ndaj tij.

Ritvana: Unë e paedukatë?! Ti ndaje mendjen për kë ke ardhur këtu. Nëse ke ardhur për femra apo për meshkuj.

Argjendi: Ç’ka je t’u fol?

Ritvana: Ej, mos prek.

Argjendi: A e ke idenë ç’ka je t’u fol? Unë s’kam ardhur për tipin e femrës si ti së pari.

Ritvana: As unë për meshkuj si ti, nëse je mashkull.