PD kërkesë në Kuvend që të ngrihet Komisioni për Reformën Zgjedhore

Partia Demokratike ka dorëzuar në Kuvend kërkesën për të ngritur një Komision për Reformën Zgjedhore.

Partia Demokratike kërkon që Komisioni të zbatojë rekomandimet e OSBE-ODIHR.

Selia blu kërkon që komisioni të ngrihet me përbërje të barabartë mes mazhorancës dhe opozitës.

LEXO EDHE  UEFA zbarkon në Tiranë pas tritolit në banesën e Dukës: E papranueshme ndërhyrja e jashtme në futboll