Voton Albin Kurti, ja premtimi që bën

Kryeministri Albin Kurti votoi sot për zgjedhjen e drejtuesve të komunave dhe këshillat komunalë, që mbahen sot në Kosovë.

Kurti në një deklaratë për mediat është shprehur se qeveria do të punojë për fuqizimin e komunave, ndërkohë që iu ka bërë thirrje qytetarëve që të votojnë për përfaqësuesit e tyre.

“Sot sa ushtrova të drejtën për të votuar në këto zgjedhje të lira dhe demokratike. Qytetarët sot vendosin se kush do të jenë udhëheqësit dhe përfaqësuesit e tyre. I inkurajojë të gjithë qytetarët që të përdorin mundësitë e barabarta që kanë sot. Unë bashkë me qeverinë do të punojë dhe të bashkëpunojë shumë ngushte më fuqizimin e komunave”, tha Kurti.

LEXO EDHE  Përhapet gripi sezonal, përcillet me ethe, temperaturë, kollitje e djersitje