Foto/ Tornado në Greqi, banorët habiten para fenomenit në det të hapur

Banorët e Kythiras në Greqi, kanë qenë dëshmitarë të një fenomeni të pazakontë, të cilin edhe kanë arritur ta regjistronin.

Uji u ngrit në ajër në formën e një trombe, ku sipas ekspertëve kjo gjë mund të ndodhë gjatë vjeshtës prej kontrastit që sjell temperatura e lartë në sipërfaqen e detit, dhe në disa zonë të vendit fqinj.