Nga Berisha te Basha, demokratëve iu keni borxh vëmendjen

Albert Avduli, një prej zyrtarëve në Partinë Demokratike, përmes rrjeteve sociale analizon situatën në të cilën ndodhet Partia Demokratike.

“Simbiozë e fortë, që duket se po cënohet nga suferinat e vjeshtës. Gjithësesi, dhimbjen e hidhur të kësaj tërheqje muskulare, më tepër e ndjen ajo armata shpirtërore, që frymon me këtë sigël, sepse ata, të cilët veç e kanë shfrytëzuar, janë fshehur, vazhdojnë sukseset në biznes apo karrierën nën përkatësi politike të tjera”, shkruan Avduli.

Nga Albert Avduli

Nga 1990 deri më 2021 me Dr.Berishën

Nga 2013 deri më 2021 me Lulzim Bashën

Nga 2005 deri më 2021 me Dr Berishën dhe Lulzim Bashën.

LEXO EDHE  Maratona e Tiranës, ja rrugët ku bllokohet qarkullimi i automjeteve deri në orën 17:00

Si unë, 100 mijë demokratë e 650 mijë shqiptarë, në kohë të mirë, por më shumë në vite të vështira.

Aty.

Aty gjithmonë!

Simbiozë e fortë, që duket se po cënohet nga suferinat e vjeshtës. Gjithësesi, dhimbjen e hidhur të kësaj tërheqje muskulare, më tepër e ndjen ajo armata shpirtërore, që frymon me këtë sigël, sepse ata, të cilët veç e kanë shfrytëzuar, janë fshehur, vazhdojnë sukseset në biznes apo karrierën nën përkatësi politike të tjera.

Demokratët j’u kanë dhënë shpirtin, s’ju kërkojnë çfarë j’u kanë falur, por vëmendjen na i keni borxh.

Borxhi shpirtëror është sa Korabi