Shkodër/ Transportonin lëndë drusore në mënyrë të paligjshme, bllokohen 5 automjete

Policia e Shkodrës ka konstatuar dhe ndaluar 5 automjete që transportonin lëndë drusore.

Konkretisht 3 prej tyre janë konstatuar në fshatin Grabom, Njësia Administrative Kelmend, Bashkia Malësi e Madhe, 1 automjet në vendin e quajtur “Ish-fermentimi i duhanit”, lagjja Skënderbeg, Shkodër dhe 1 automjet tek vendi i quajtur “Ura Mesit”, Njësia Administrative Postribë, Shkodër.