Rama mesazh të tijve: Nuk do mbrohet askush me karton nga drejtësia

Kryeministri Edi Rama u shpreh se nuk do të mbrojë asnjë deputet apo ministër kundër hetimit të drejtësisë.

“Ta harrojnë që ne do të ngrejmë kartonin për të mbrojtur ndonjë persona para ligjit. Partitë po humbin fuqinë kundër drejtëisë. Askush që ka llogari me ligjin nuk flen më i qetë”, u shpreh Rama në Kuvend të Enjten, gjatë prezantimit të programit të qeverisë.

LEXO EDHE  Rama na kthen në 1999/ Qeveria shton me 840 mln euro borxhin në buxhetin 2022

Ai tregoji se objektivat e qeverisë janë reforma në drejtësi, lufta ndaj korrupsionit përmes digjitalizimit të shërbimeve, reforma në arsim, dhe zhvillimi i turizmit.

Për hetimin e politikanëve, Rama u shpreh se “njerëzit me pushtet politik për të ndalur reformën në drekjtësi ka marrë fund, duke inskenuar skena politike mediatike të paqëna. Udhëheqësit e asaj ofensive janë figurat më të diskretituar në Shqipëri”.