U kap “mat” me të dashurin në Dubai? Shqipja zbulon kush është “sheiku” me të cilin po kalon pushimet

Nuk ka vonuar reagimi i Shqipes e cila ka treguar se ndodhet me vëllain e saj dhe e ka bërë për herë të parë publik.

“Ju prezantoj me vëllain, “sheikun, të dashurin”, Ilir Hysenaj”, ka shkruar ajo me ironi.