Pasaporta e Covid për nxënësit dhe studentët, qeveria italiane vendos afat datën 10 tetor

Në një kohë ku globi rrezikon të futet në një valë tjetër pandemie, qeveria italiane vazhdon të ashpërsojë masat. Mediat vendase shkruajnë se qeveria ka vendosur që të gjithë studentët dhe nxënësit, duke përfshirë edhe prindërit, duhet të jenë të pajisur me pasaportën e Covid-19.