“Je shumë i bukur, të isha gej do lidhesha me ty”/ Vajza e re fut në sherr djemtë në “Për’puthen”

Shkëputur nga emisioni Përputhen

Konkurrentja e re në “Për’puthen”, Alvisa, shkaktoi që me hyrjen e saj një debat të fortë mes djemve.

Pasi Alvisa u prezantua, ajo zgjodhi Taulantin në një takim 4-minutësh. Por ky i fundit u pa shumë i emocionuar dhe nuk dha shumë nga vetja. Një takim që nuk shkoi aspak ashtu siç pritej. Emocionet e forta e bën Taulantin që nga turpi të mos dinte as çfarë fliste.

Ndërkohë Argjendi komentoi takimin e tyre duke thënë: “Alvisës i duhet një mashkull më burrë, të kisha qenë unë…”.

Kjo shkaktoi debat ku mikrofonin e mori një prej djemve që iu kundërpërgjigj Argjendit: “Ti Argjend, je shumë i mirë, shumë i bukur, të isha gej do lidhesha me ty, por që mos ul tjetrin për të ngritur veten”.

LEXO EDHE  Will Smith dhe partnerja e tij kanë pasur marrëdhënie sek*uale me persona të tjerë, aktori: Martesa nuk mund të jetë burg