Kaluan Covid-19 por nuk krijuan antitrupa, studiuesit shpjegojnë fenomenin

Studiuesit kanë hulumtuar personat që e kanë kaluar Covid-19 por nuk kanë krijuar antitrupa specifikë. Studimi i qendrës amerikane për kontrollin dhe parandalimin e sëmundjeve, dëshmon qartë se jo të gjithë krijojnë antitrupa nga koronavirusi, ndonëse mund ta kenë kaluar me sukses sëmundjen.