Shprehja e poshtër: “Pse o Nënë Tereza jam unë”

Nga Artan Fuga

Si i zhdukëm monumentet dhe bustet e Nënë Terezës nga faqja e dheut!

E çfronësuam!

Kujt i bënte hije Tereza në Shqipëri dhe përtej Shqipërisë?

Dhe tani e përkujtojmë! Gjoja!

Cfarë hipokrizie!

Pushtetet në Shqipëri Nënë Terezën nuk e kanë dashur!  E shanë 50 vjet dhe pastaj në ditë të hallit i lëpinin dorën dhe i puthnin këmbën me servilizëm, cinizëm dhe frikë!

LEXO EDHE  Alizoti: Mospjesëmarrja në Foltore po na kushton, PD ndodhet në krizë

Gjeni një katolik në qeveri!

E përdorin thjeshtë si karem për të përvetësuar një trashëgimi që nuk është fare e tyre!

Kush ndihmon të varfërit, të sëmurët, hallexhinjtë sot! Madje e kanë edhe si sharje : Ik ore, pse nënë Tereza jam unë!

Cfarë turpi!

*Marrë nga FB i autorit