Vodhi ilaçet në Spitalin e Korçës, merret vendimin për infermierin

Gjykata e Korçës ka vendosur masën “arrest në burg” për infermierin, Nikolin Ciko.

Kujtojmë se infermieri u arrestua për vjedhje të medikamenteve dhe pajisjeve me vlerë mbi 10 milionë lek të vjetra, në farmacinë e spitalit. Medikamentet dhe pajisjet e vjedhura prej tij shërbenin për trajtimin e pacientëve me COVID-19 dhe me sëmundje tumorale.

LEXO EDHE  Ish-ministri socialist: Çfarë mund të prodhojë qeveria e re - me shokët dhe gratë e shokëve të Ramës

Pas arrestimit infermieri 46-vjeçar ka deklaruar edhe shkakun e kësaj vepre kriminale duke thënë se kishte borxhe dhe kredi për të larë.