Ndryshon sërish skema, ja si do qarkullojnë automjetet nga nesër

Me hapjen e një tuneli të ri te “Sheshi Shqiponja”, ndryshon sërish skema e qarkullimit të automjeteve.

Autoriteti Rrugor njoftoi se, duke filluar nga ora 00:01, data 04.09.2021, trafiku do të vijojë sipas lëvizjes definitive të parashikuar në projekt, ku:

– Lëvizja e automjeteve nga autostrada (Durrës-Tiranë) në drejtim të rrugës “Dritan Hoxha” (Laprakë) dhe anasjelltas do të realizohet drejt në nivelin 0 të parashikuar në projekt.

LEXO EDHE  U kap me ar*ë dhe kokai*ë, arrestohet i riu (Emri)

– Lëvizja e automjeteve që vijnë nga autostrada (Durrës-Tiranë) në drejtim të Unazës së Madhe do të realizohet nëpërmjet Galerisë Nr. 5.

– Dalja nga Tirana për mjetet që vijnë nga Unaza e Madhe drejt autostradës do të realizohet nëpërmjet Galerisë Nr.3

– Dalja nga Tirana për mjetet që vijnë nga pjesa veriore (ish-kombinati, rruga “Josif Pashko”) drejt autostradës do të realizohet nëpërmjet Galerisë Nr. 4.

Skema e qarkullimit, e publikuar nga ARRSH