Ja si t’i pastroni këpucët kastor

Këpucët “kastor” janë në modë, por kërkojnë kujdes në të pastruar. Ka dy mënyra për t’i pastruar lehtë dhe shpejt. Duhet t’i vendosni në avull.

Fare thjeshtë, kur bëni dush mbajini këpucët në tualet në mënyrë që të përfshihen nga avulli. Më pas fërkojini me një furçë dhe do shikoni rezultatin.

LEXO EDHE  7 situata që zbulojnë se partneri juaj është një manipulues i tmerrshëm

Pastrojini me furçë të thatë rregullisht. Nëse e bëni diçka të tillë çdo ditë, atëherë këpucët tuaja do jenë si të reja.