Hamilton nderohet nga Shoqata Britanike e Garave, pjesa e startit në Silverstone tashmë mban emrin e tij

Lewis Hamilton do të ketë një tjetër vërtetim zyrtar të karrierës së tij fantastike, diçka që vërtet atë do ta bëjë më të privilegjuar se çdo fitore tjetër në Formula 1.

British Racing Driver’s Club, shoqëria që ka në pronësi pistën e Silverstonit, ka vendosur t’i kushtojë 7 herë kampionit britanik një pjesë të cirkuitit.

LEXO EDHE  Tifozët deklaratë kundër Superligës, nismës i bashkohen edhe TKZ

Më saktësisht, bëhet fjalë për pjesën fillore dhe në të njëjtin moment edhe fundore të pistës që do të jetë pjesa e vetme e kushtuar një piloti.