Berisha: Negociatat, ja pse Shqipëria e Edi Ramës ecën drejt përjashtimit

Ish-Kryeministri Sali Berisha ka reaguar përmes rrjeteve sociale lidhur me përjashtimin e Shqipërisë nga procesi i hapjes së negociatave. Berisha shkruan se Shqipëria me Edi Ramën ecën drejt përjashtimit, ndërsa mori një Jo të prerë nga Gjermania.

“Dje Shqipëria mori para samitit të BE, një JO të qartë nga Gjermania për hapjen e negociatave.

Këtë qëndrim, sipas raporteve nga Brukseli, e kanë shprehur jo më një apo dy vende, por deri tani 10 vende dhe të tjera priten që të shprehen me JO të prerë.

Kjo JO, pa u mbledhur akoma Samiti, shënon kthesë të madhe dhe qëndrim të ri tejet negativ për hapjen e negociatave me Shqipërinë.

Kjo JO e prerë, pa u mbledhur Samiti, është fatalitet që dëshmon se me Edi Ramën jo që nuk ka negociata, por po ecet në mënyrë të sigurtë drejt përjashtimit nga procesi i negociatave”, shkruan Berisha.

Postimi nga Sali Berisha

Causa Causarum! Shkaku i të gjitha shkaqeve. Ja pse Shqipëria me Edvin Drogën ecën drejt përjashtimit nga procesi i hapjes së negociatave me Bashkimin Europian.

Dje Shqipëria mori para samitit të BE, një JO të qartë nga Gjermania për hapjen e negociatave.

LEXO EDHE  Përgjimet e Antimafias, “Nisma Thurje” kallëzon në SPAK Erion Veliajn

Këtë qëndrim, sipas raporteve nga Brukseli, e kanë shprehur jo më një apo dy vende, por deri tani 10 vende dhe të tjera priten që të shprehen me JO të prerë.

Kjo JO, pa u mbledhur akoma Samiti, shënon kthesë të madhe dhe qëndrim të ri tejet negativ për hapjen e negociatave me Shqipërinë.

Kjo JO e prerë, pa u mbledhur Samiti, është fatalitet që dëshmon se me Edi Ramën jo që nuk ka negociata, por po ecet në mënyrë të sigurtë drejt përjashtimit nga procesi i negociatave.

Në foton e mësipërme keni shkakun e të gjitha shkaqeve pse Shqipëria mori paradhënie, pa u mbledhur Samiti, JO-në e radhës, JO-në e shtatë me Edi Ramën, i cili ka vetëm interesa kriminale personale.

Kjo JO për të shtatën herë është këmbana e alarmit, që lajmëron shqiptarët se me Edvin Ramën, që nuk ka interesa kombëtare, shoqërore, publike por vetëm interesa kriminale të pushtetit të tij personal, ecin të sigurtë drejt përjashtimit nga procesi i negociatave me Bashkimin Europian dhe rrënimit të plotë të ëndrrës europiane të kombit shqiptar.