Mblidhet Këshilli Bashkiak i Shkodrës, diskutohet privatizimi i Vllaznisë

Këshilli Bashkiak i Shkodrës do të mblidhet sot në orën 17:00 dhe, sipas rendit të ditës, në pikën 5 është parashikuar të diskutohet për privatizimin e klubit të futbollit Vllaznia.

“Projektvendimi për dhënien e pëlqimit për shitjen me ankand të aksioneve të klubit të futbollit Vllaznia sh.a në masën 100%”, thuhet në shkresën zyrtare të publikuar në faqen zyrtare të Këshillit Bashkiak.

LEXO EDHE  Lajm i keq për Milanin, mbrojtësi dëmtohet në Kupën e Afrikës

Sot mund t’i hapet rruga zyrtarisht ankandit për blerjen e aksioneve të Vllaznisë.