FOTO/ Vokshi: Qindra policë po dhunojnë 7 biznese të ndershme

Partia Demokratike ka denoncuar sot largimin me dhunë nga policia të 7 bizneseve. Albana Vokshi, ish-deputete e PD-së, ka reaguar ndaj dërgimit të qindra policëve kundër atyre biznesmenëve që nuk kishin refuzuar largimin, por thjesht kishin kërkuar kohë për të zhvendosur mallin e tyre.

“Kur qytetari trajtohet si kriminel nga shteti, dhe krimineli bën ligjin në rrugë e qeveri – bën krahasimin, Vokshi, tek publikon pamjet. – Me urdhër të Ramës dhe të Veliajt, qindra policë po dhunojnë 7 biznese të ndershme qe punësojnë 120 kryefamiljarë.

Biznesi i ndershëm, që paguan taksat rregullisht trajtohet si kriminel nga Policia, ndërkohë që kriminelët bëjnë ligjin në rrugë e qeveri.

Ajo çka bizneset kërkojnë është vetëm pak ditë kohë për transferimin e investimit të bërë pa dhimbje e pa dëmtime.

Pas 25 prillit, çdo dhunues dhe shkelës i të drejtave të qytetarëve shqiptarë do shkojë para drejtësisë,” ka theksuar Vokshi.