Befason zëvendësi i Hotit: Shefi merr bukë nga shtëpia dhe ha në zyrë

Zëvendëskryeministri i Kosovës Driton Selmanaj ka besfasuar të gjithë me deklaratat e tij kundrejt kryetarit te qeverise, Avdullah Hoti.

Si fillim ai ka treguar se kishte preferuar që të shkonte në emision vetëm pa shofer, pasi sipas tij ata kanë nevojë për pushim.

Erdha vet, sepse edhe shoferët, sigurimi… kanë nevojë për pushim dhe kanë familje. Nuk e kam në qef të rrethohem nga shumë njerëz, edhe pse me thonë se duhet të kem kujdes, edhe pse nuk i dëgjoj shumë ata të mbrojtjes së afërt. Nuk i kam borxh askujt, në politikë kam hyrë me qëllime fisnike dhe të dal nga politika ashtu”, ka thënë Selmanaj.

Gjatë intervistës ai ka treguar se ushqimi i preferuar i Hotit kur e merr nga shtëpia, janë senduiçët.

“Nuk han nëpër restorante, bile nganjëherë në zyre me lut edhe mua”, ka thënë Selmanaj.