Ivi Kaso: Programi i PD-së hartuar me ekspert më të mirë vendas dhe ndërkombëtar

Lulzim Basha do të shpalos programin e tij të fushatës elektorale me të cilën do të fitojë zgjedhjet e ardhshme, duke pasur pranë vetes një grup ekspertësh të njohur dhe asistencën e ndërkombëtarëve. Kështu deklaroi Ivi Kaso në studion e Sokol Ballës. Ai shtoi se shqiptarët presin rotacionin dhe ai do të vij në 25 prill.

“Procesi do të pasurohet edhe me prurje të reja që do të vijnë jashtë partisë. Demokratët presin alternativën ofertën dhe programin ng aopozita, ekipin e nesërm që do të marrë përgjegjësitë për të drejtuar vendin. Kjo është pritshmëria më e madh e eshqiptarëve. Kemi program që është pasuruar dhe vazhdon të pasurohet. Do të bëhet public dhe kemi ekspertizën më të mirë të partnerëve ndërkombëtar.

LEXO EDHE  Covid 19/ Parashikimi i Meri Shehut: Ja çfarë ndodh me pandeminë pas 15 Dhjetorit

Do të shpaloset së bashku me ekipin. Ndërkohë që edhe vet basha e ka bërë të ditur që debatoin do ta përballojë duke pasur pranë vetes persona që do të jenë në ekipin e itj të ardhshëm.

Do të jenë ekspert të fushave të ndryshme. Rotacionin e presin shqiptarët dhe që do të vij në këto zgjedhje.”