Ironia e gazetarit: Zëdhënëses së OFL i mbulojnë sytë, shefit i heq br*kët SPAK

Artan Shkëmbi, drejtues i operacionit Forca e Ligjit, u pezullua sot nga funksionet pas kërkesës së SPAK, lidhur me një hetim që raportohet se ka nisur ndaj tij, me dyshimet për nxjerrje të sekretit për një operacion ose informacion të mbërritur nga Gjermania.

Pas largimit të Shkëmbit, u komandua në krye të OFL, Hekuran Bregu.

Operacion Forca e Ligjit nisi si një show i Qeverisë për të luftuar pasuritë e paligjshme të grupeve kriminale apo organizatave, ndërkohë që pothuajse çdo ditë raportohen formularët e vetëdeklarimit që u dërgohen personave që janë dënuar.

Ndërkohë që gazetari Ylli Dylgjeri nuk ka nguruar të ironizojë atë që ndodhi me Operacionin Forca e Ligjit.

“Paradoksi: O kasolle ku na mblodhe!

Zëdhënëses së OFL-së i mbulojnë sytë, ndërkohë

Shefit të saj Shkëmbi i heq dhe brekët SPAK..!”, shkruan Dylgjeri në rrjetet sociale.