Po të ishe në vend të Edi Ramës kë do zgjidhje Greqinë apo Turqinë? Ja si përgjigjet Berisha

Ish-kryeministri Sali Berisha i ftuar në ‘Zonë e Lirë’ ka komentuar edhe situatën në të cilën ndodhen Greqia dhe Turqia.

I petur nga Arjan Çani se nëse do të iste në vend të Ramës kë do të zgjidte Greqinë apo Shqipërinë, berisha tha se do të zgjidhte Shqipërinë.

Çani: Nëse do të isht në vend të ramës kë do të zgjidhnit Greqinë apo Turqinë?

Berisha: Do të zgjidhja Shqipërinë.