Silvester Stallone në zi, humb njeriun e tij të dashur

Jackie Stallone, mamaja e aktorit të njohur Silvester Stallone, ka ndërruar jetë në moshën 98-vjeçare.

Lajmin e hidhur e ka bërë me dije përmes rrjeteve sociale në fillim djali i saj i vogël Frank dhe më pas dhe Silvester Stallone.

“Mëngjesin e sotëm vëllai im dhe unë humbëm nënën tonë, Jackie Stallone. Ajo vdiq në gjumë, siç e dëshironte, të hënën në mëngjes”, shkroi Franku në postimin e tij.