Hetuesit e BKH, Aida Hajnaj tjetër thirrje për të aplikuar: Do zgjedhim më të mirët

Drejtuesja e BKH, Aida Hajnaj, i është drejtuar me një mesazh të gjithë të interesuarve dhe aplikantëve, lidhur me pozicionin e lirë “Hetues të Byrosë Kombëtare të Hetimit (BKH-së)”

“Do të doja të ritheksoja edhe një herë që aplikimi për Pozicionin e Lirë të Punës për “Hetuesin” e BKH-së është një mundësi shumë e mirë për t`u zgjedhur si pjesë e ekipit të ri që do të punojë ngushtësisht dhe nën drejtimin e Prokurorëve të Posaçëm për të hetuar veprat penale në fushën e korrupsionit dhe krimit të organizuar, dhe do të garantojë një strukturë të pavarur nga çdo ndikim i paligjshëm, i brendshëm apo i jashtëm.

LEXO EDHE  Emrat/ OFL u dërgon formularët e vetëdeklarimit 2 personave në Elbasan

SPAK ju bën thirrje të gjithë kandidatëve ose kandidateve që demonstrojnë lidership, integritet, profesionalizëm dhe që plotësojnë kriteret e përcaktuara në Ligjin nr. 95/2016 “Për organizimin dhe funksionimin e institucioneve për të luftuar korrupsionin dhe krimin e organizuar” të aplikojnë për këtë pozicion pune, para datës 29 shtator 2020. Shkoni tek njoftimi për këtë pozicion të lirë pune në website-in e BKH-së dhe ndiqni udhëzimet.

Ne duam të përzgjedhim kandidatët/et më të mirë.

Ju inkurajoj të aplikoni”, shprehet Hajnaj.