Kreu i gjykatës së Kurbinit dhe 2 kolegë me covid, KLGJ-ja çon gjyqtarë nga Tirana

Prej rreth 10 ditësh kryetari i Gjykatës së Kurbinit Dedë Miri dhe dy gjyqtarë të tjerë janë infektuar nga COVID.

Këta janë të vetmit gjyqtarë të kësaj gjykate dhe për disa ditë puna u ndërpre. Ndërsa testimeve iu nënshtruan dhe pjesa tjetër e punonjësve të cilët kanë rezultuar negativë.

LEXO EDHE  Le Figaro: Opozita bjelloruse, s'ka besim te ndërmjetësimi i OSBE me kryetar Edi Ramën

Pas përgjigjes ata u rikthyen në punë. Këshilli i Lartë Gjyqësor, sipas burimeve të ABC News, i ka zëvendësuar me gjyqtarë nga Tirana deri sa tre të infektuari të shërohen dhe të kthehen në punë.