Pas jahtit luksoz, Ronaldo i bën dhuratës vetes Bugattin e personalizuar plot 10 milionë euro

Ndër vite 35-vjeçari ka blerë tetë Ferrari, disa Roll Royce, BMW dhe McLaren, derisa tani e ka shtuar edhe një jaht super të kushtueshëm.

Sipas asaj që raporton Corriere della Sera, Ronaldo e bleu së fundmi Bugattin që ka një shpejtësi 379 km/h.