Askush nuk udhëton dot në Kinë pa kryer testin e Covid-19

Kina shton masat kufizuese për shtetasit e huaj nga frika e një shpërthimi të ri të pandemisë në vend.

Aviacioni Civil vendosi që të gjithë pasagjerët e huaj që dëshirojnë të udhëtojnë për në Kinë, duhet të vërtetojnë se kanë rezultuar negativë për Covid-19. Afati i rezultatit të testit për koronavirus nuk duhet të jetë më i vjetër se 5 ditë përpara nisjes. Gjithashtu, testi duhet të jetë kryer në institucione të aprovuara nga Ambasada Kineze në secilin shtet.

LEXO EDHE  FOTO/ Dita e dytë e përmbytjeve në Itali, ja si paraqitet situata

Të gjithë ata persona që nuk zotërojnë dokumentacion të tillë, nuk do të jenë në gjendje që fluturojnë drejt Kinës.

Qeveria e Pekini ka arritur ta menaxhojë me shumë sukses pandeminë dhe aktualisht e ka situatën nën kontroll, përkundër rasteve tepër të ulëta ditore.