Haki Abazi: Rama erdhi në Kosovë me anti-plumb!

“Sigurisht që edhe ato ardhjet me jelekun anti-plumb apo ato format patronizuese të gjuhës së tij ndaj gjithë asaj që duket si diskursi i zhvillimeve në Kosovë nuk i bën nder një kryeministri shqiptar, sigurisht që mori edhe një çmim të merituar me refuzimin e zotit Haradinaj që ta takonte sepse kishte bërë një hap të çuditshëm duke ngritur akuzë ndaj një ish-kryeministri në Kosovë, dhe kjo në një periudhë të shkurtër kohore tregon që zoti Rama duhet ta rikonsiderojë qasjen ndaj Kosovës, edhe pse ky është vend në të vërtetë i pavarur dhe Kosova flet nëpërmjet institucioneve të zgjedhura të saj…”, u shpreh ai per “Abc News”

LEXO EDHE  Shqipëria mbetet jashtë, Këshilli Europian përditëson listën për qytetarët që lejohen të hyjnë në BE