Një anëtar infektohet me koronavirus, mbyllet ‘Urdhëri i Farmacistëve’

Një anëtar i Urdhrit të Farmacistëve të Shqipërisë rezulton pozitiv me COVID 19. Lajmi bëhet i ditur nga vetë institucioni, i cili ka mbyllur zyrat dhe thotë se do të funksionojë on line.

Statusi i plotë:

Të nderuar kolegë,

Ju bëjmë me dije se një nga anëtarët e stafit ton?, ka rezultuar pozitiv me Covid-19.

Në zbatim të protokollit të miratuar dhe në pritje të kryerjes s? testimit për të gjithë stafin, zyrat do qëndrojnë t? mbyllura deri në një njoftim të dytë. Të gjitha shërbimet e mundshme do kryhen online.

Duke ju kërkuar të vazhdoni të respektoni maksimalisht masat për parandalimin e përhapjes së COVID – 19, në mbrojtje të shëndetit tuaj, familjarëve dhe popullatës që i shërbeni, ju urojmë të gjithëve punë të mbarë!

 

LEXO EDHE  Vd*kja e turistëve rusë, analiza e ujit të pishinës çohet në laborator privat