Berisha: Xhahilët e shndërruan QSUT-të në një bombë biologjike të Covid-it

Në një lidhje Skype me “Tempora” nga Sonila Meço, ish-kryeministri Sali Berisha tha se QSUT u shndërrua në një vatër infektoi Covid-19.

BerishaMjeku Pushi u nda nga ne në një moshë të re, por u nda si një martir i vërtetë i misionit fisnik të mjekut. Infeksionin ai e mori në QSUT në të cilët xhahilët që drejtojnë sot e shndërruan në një bombë biologjike për gjithë personalin dhe për Shqipërinë.  Xhahil quhet ai që trajtoi Covid-19 ditë e natë edhe pse nuk dinte asgjë dhe ndrikullën shëndetësisë që përzien urgjencën e QSUT-së dhe atë të Infektivit. Unë e kam cilësuar këtë veprim si të tmerrshëm të cilin unë e kam denjuar si një krim të shëmtuar.  Ajo qendër kërkonte vëmendjen më të madhe. 

LEXO EDHE  Zjarri në malin e Gjalicës ende aktiv