‘Në spital bëhet politikë’/ Deputeti tregon se çfarë përgjigje jepte urgjenca për personat e infektuar me COVID

Deputeti Adriatik Alimadhi, i cili ka qenjë një nga personat e infektuar me COVID 19 ka rrëyer në ‘Open’ eksperiencën e tij me virusin, por dhe shërbimin spitalor si dhe këshillat që i jepeshin nga mjekët.

Alimadhi deklaroi se huk e dinte nga e kishte marrë virusin, pasi ai kishte kontakt me shumë persona. Ai theksoi në spital më shumë ëhstë bërë politikë qgjatë kësaj periudhe se janë ndihmuar njerëzit.

Ai theksoi se kur ka telefonuar urgjencën nuk janë marrrë masat, por thejeshtë  i ëhstë rekomanduar që të pijë ccaj dhe paracetamol, edhe pse gjendja e tij ishte shumë e rëndë.

LEXO EDHE  Merret vendimi për rinisjen e Transportit Publik

‘Në spital bëhet politikë. Kam telefonuar në 127 dhe nuk janë marrë masat e duhura. Vetëm kur e bëra publike rastin u kushtua një vëmendje më e madhe. Kam persona në fisin tim që kanë telefonuar 127 dhe u është thënë, në qoftë se keni temperaturë merrni një paracetamol, ese keni dhimbje fyti, pini çajra etj. Nuk u bë një studim për këtë rast. Prandaj them unë se bëhet politikë’, tha Alimadhi.