Nuk rikandidon për Kreun e KLSH/ Bujar Leskaj: Mazhoranca të nisë procedurat

Kryetari i KLSH-së, Bujar Leskaj,u shpreh sot se nuk do të rikandidojë për këtë pozicion.

Nga qyteti i Vlorës, ku është zhvilluar analiza vjetore e institucionit që drejton, Leskaj u shpreh se “ka dërguar kërkesën për mos kandidim”, ndërsa i kërkoi mazhorancës të nisë procedurat për titullarin e ri të KLSH.

Bujar Leskaj qendron në këtë post që prej 23 dhjetorit 2011. Më parë ka qënë pedagog në Fakultetin e Ekonomisë; drejtues i Institutit të Studimeve Politike “Ismail Qemal Vlora”, pedagog në Fakultetin e Ekonomisë, departamenti i Financës; Nëndrejtor i Përgjithshëm i Drejtorisë së Përgjithshme të Doganave; punonjës dhe Kryetar i Degës së Doganës, Vlorë.

LEXO EDHE  Covid-19, 66502 viktima në mbarë Botën/ Ja sa persona janë infektuar

Kurse në politikë:

2005-2009 Deputet i Kuvendit të Shqipërisë, Përfaqësues i qytetit të Vlorës

Shtator 2005 – Mars 2007 Ministër i Turizmit, Kulturës, Rinisë dhe Sportit

2007-2009 Anëtar i Delegacionit të përhershëm të Parlamentit në Asamblenë Parlamentare të NATO-s;

2007-2009 Anëtar i Komisionit të Ekonomisë dhe Financave në Kuvendin e Shqipërisë