Komisioneri Publik: Po shqyrtojmë ankimin e ONM-së për Anita Jellën

Komisioneri Publik konfirmon ankimin e ONM-së për Prokuroren e Durrësit Anita Jella.

Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit u ka paraqitur Komisionerëve Publikë rekomandimin për të ankimuar vendimin e KPK për konfirmimin në detyrë të Drejtueses së Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë, Durrës, Anita Jella. Rekomandimi për ankimimi në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit është bërë për të tria kriteret e rivlerësimit, duke kërkuar shkarkimin nga detyra, sqaron IKP.

LEXO EDHE  Vijon rritja e personave të infektuar nga Covid në Itali! 552 raste të reja në 24 orët e fundit

Në një njoftim, bëhet e ditur se Komisionerët Publikë janë duke shqyrtuar në të njëjtën kohë vendimin e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit dhe rekomandimin e Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit.

LEXO EDHE:

Vetingu për kryeprokuroren e Durrësit/ Të dhënat e “Boldnews.al” rrezikojnë karrierën e Anita Jellës