KLP emëron 10 prokurorët e rinj/ Emrat dhe funksionet

Këshilli i Lartë i Prokurorisë miratoi sot 10 magjistratët në funksionet e prokurorëve. Mësohet se prokurorët e rinj përfunduan Magjistraturën në 2019.

Emërimet e reja:

Gëzim Spahiu emërohet si prokuror dhe caktohet ne Prokurorinë pranë Shkallës së parë Shkodër.

Pierin Çukaj emërohet si prokuror dhe caktohet ne Prokurorinë pranë Shkallës së parë Pukë.

Xhoana Mehmetaj emërohet si prokuror dhe caktohet ne Prokurorinë pranë Shkallës së parë Dibër.

Florian Boriçi emërohet si prokuror dhe caktohet ne Prokurorinë pranë Shkallës së parë Kruje.

Ledion Tema emërohet si prokuror dhe caktohet ne Prokurorinë pranë Shkallës së parë Berat.

LEXO EDHE  Zhupa publikon dokumentin: Veliaj i dha 450 milionë lekë tendera shokut të dhëndrit të Fatmir Xhafajt

Gjergj Ceka emërohet si prokuror dhe caktohet ne Prokurorinë pranë Shkallës së parë Korçë.

Adnan Hoxha emërohet si prokuror dhe caktohet ne Prokurorinë pranë Shkallës së parë Gjirokastër.

Ermina Manelli emërohet si prokuror dhe caktohet ne Prokurorinë pranë Shkallës së parë Gjirokastër.

Alba Dhima emërohet si prokuror dhe caktohet ne Prokurorinë pranë Shkallës së parë Sarandë.

Aurora Hajro emërohet si prokuror dhe caktohet ne Prokurorinë pranë Shkallës së parë Sarandë.