Dënohet ish e dashura e futbollistit të Liverpool, financoi ISIS

Ajo i mohoi akuzat dhe tha se mendonte se me pagesën do të ndihmonte fëmijët dhe gratë e Sirisë me veshje, por gjykata vendosi ta shpallë fajtore.