Floida Kërpaçi: Korrupsioni mbyt ekonominë…

Nga Floida Kërpaçi

Korrupsioni mbyt ekonominë, vret mirëqenien e familjeve, dëmton demokracinë dhe padrejtësisht i mohon të rinjve shanset për të ecur përpara në jetë. Qeveria aktuale me shembullin e saj është kthyer në promotoren më të madhe të korrupsionit, duke penguar zhvillimin e vendit dhe duke bërë që shumë të rinj të emigrojnë. Kemi nevojë për drejtësi të pavarur që ti japi fund kulturës së korrupsionit dhe pandëshkueshmërisë së pushtetit.

LEXO EDHE  Atentat me armë zjarri në Vlorë