Kapadaillëku i Lleshajt përballë Thumanës

Nga Emarilda Leti

E di që s’ma keni ngenë mua tani dhe as nuk do t’ju them gjëra që nuk i dini, por shpresoj do Zoti u vjen në majë të hundës me këtë situatë jashtëzakonisht kritike në të cilën ndodhemi.

Duheshin 6 orë që në Thumane ta leviznin b…nga vendi pusht (etarët) tonë edhe përballëdhjetra njerëzve nën grehina, ndërkohë sot me kapadaillëkun që i karakterizon vjen shoku ministër i Brendshëm me një eskortë prej 10 makinash duke bllokuar trafikun, duke angazhuar në këtë vizitë vetëm shofera 10, pastaj plus ndonjë keshilltar apo shoqërues, pra aq veta sa mund të bënin shumë punë si vullnetare në vend që të ruajnë këtë lartvogëlsinë (se s’di si ta quaj ndryshe) që ka frikë ti afrohet popullit të vet si një njeri i ngjashëm me ata në këtë kohë pikëllimi.

LEXO EDHE  "Testimi i kufizuar është krim"/ Berisha: Vetëm karantina nuk na mbron nga Covid 19

Nuk mbaron me kaq, vjen e përze gjitha organizatat që u kanë qëndruar afër këtyre njerëzve me ndihma pa fund dje dhe sot, nuk le të hynë të rinjtë vullnetarë që për herë të parë organizohen privatisht e personalisht të ofrohen në ndihmë.

Jemi në duart e kriminelëve vëllezer e motra, dhe ju vazhdoni të flini gjumë e të lusni që tërmeti të mos u kapë ju dhe që gjarpërinjtë pusht (etare) të mos u pickojnë ju.
Zoti na bekoftë!