Prokurime qejfi me para publike/ Pse nuk auditohet DPSHTRR-ja?

Nga Klodian Tomorri

Këta janë të lezetshëm. Këtej thonë s’kemi lekë në buxhet t’u japim pensionistëve, këtej bëjnë ligj që t’i japin Drejtorisë së Transportit Rrugor 5 për qind të parave që mblidhen nga taksat e automjeteve.

Për ca? Për ca i do DPSHTRR-ja paratë? Që të bëjë tendera? Se prokurohen çudira atje. Qera zyrash, prokurohen festa, prokurohen edhe spektakle show madje. Prokurime qejfi me para publike.

Përpara se t’i jepni para të tjera auditojeni njëherë DPSHTRR-në, auditojeni? Shiheni pak sa i ka pasur fitimet gjithë këto vite dhe si i ka përdorur parate? Se mos ndoshta ka bërë edhe ndonjë investim në bonde lart e poshtë.

LEXO EDHE  Koronavirusi/ 136 të infektuar në 24 orët e fundit në Shqipëri

Nëse e kanë bërë, si e kanë bërë, ca thotë ligji për këtë punë?

Boll se e bëtë buxhetin e shtetit si han. Hap xhep këtu, hap xhep atje. Duan të gjithë të kenë akses te thesi.