5 kategoritë e makinave që nuk pagujnë taksat në Shqipëri

Nga janari i vitit të ardhshëm, kategorisë së makinave për të cilat nuk do të paguhen taksa do t’i shtohet një kategori e re, ajo e automjeteve të koleksionit, shkruan “Scan”.

Aktualisht janë 5 kategori automjetesh për të cilat nuk paguhen taksa:

-Mjetet në pronësi të ambasadave dhe organizatave ndërkombëtare

LEXO EDHE  Vijon situata e rënduar në Kakavijë, mbi 10 km radha e automjeteve

-Mjetet në pronësi në personave me aftësi të kufizuara

-Makinat bujqësore

-Makinat e bllokuara me vendim gjykatë apo prokurorie

-Makinat për të cilat pronarët kanë deklaruar se nuk do të qarkullojnë gjatë vitit kalendarik