Top Channel heq lajmin e Cakajt me ministrin gjerman (Foto)

Top Channel duket se është penduar për publikimin e një lajmi i cili me gjasa do ti përkëdhelte sedrën ministrit Cakaj dhe qeverisë. Një takim i këtij të fundit më homologun e tij gjerman,  është prezatuar nga Top Channel si një ‘histori suksesi’ ku me aq sa mund të kuptohte nga titulli, ministri gjerman është treguar tejet bujar me gjendjen aktuale politike dhe ekonomike të Shqipërisë, duke e katapultuar nga kaosi në një shtet që e meriton antarësimin në familjen europiane.

E njësoj si qeveria edhe Top Channel nuk mendon ‘2 herë’ përpara se të shesë ‘bëmat’ e qeverisë dhe deklaratat e çuditshme të ministrave të saj si  të vërtetat e mëdha. Në një kërkim të thjeshtë për të mësuar edhe më shumë lidhur më atë çfarë shkruhej në këtë artikull, rezulton se lajmi nuk është më. E vetmja gurmë e sevilizmit të Topit ka mbetur një foto në Facebook ku ndër të tjera vihet re edhe reagimi i komentuesve, duke qeshur nga zori.  /BN/

LEXO EDHE  Ludovik Dodaj para Vetting/ Kursime cash, huatë dhe kreditë, ja problemet me pasurinë