“Më thoni një rast të arrestimeve se ua ka kërkuar Holanda…”/ Zv.ministrja Voda në siklet, ja kush e ndihmon

Blendi Fevziu, drejtues i emisionit “Opinion” e ka pyetur drejtpërsëdrejti zv.ministren Rovena Voda që të thotë vetëm një rast se kur është kryer një arrestim që ua ka kërkuar Holanda, autoriteteve shqiptare.

Voda nuk ka qenë në gjendje të thotë qoftë edhe një rast për minuta të tëra, ndërsa më pas ka përmendur arrestimin e një prej anëtarëve të grupit Bajri.

“Janë bërë arrestime, disa operacione, ju më thoni t’ju tregoj një rast. Janë bërë disa arrestime”, tha Voda, ndërsa ka përmendur një rast, që më pas është kundërshtuar nga gazetarja Klodiana Lala. Kjo e fundit i ka kujtuar zv.ministres se arrestimet për operacionin në fjalë janë bërë pas kërkesës së SHBA-së.

Por në ndihmë të Vodës ka dalë analisti Lorenc Vangjeli, i cili duke lexuar një mesazh, ka përmendur 5 arrestime që janë kryer në Shqipëri gjatë 2018-ës, për llogari të Holandës.

LEXO EDHE  Thellohet skandali/ Shoqja e 15-vjeçares së përdhunuar: Roja ngacmonte dhe nënat e fëmijëve

Debati

Rovena Voda: Ju dini më shumë se policia…

Klodiana Lala: Unë di më shumë se policia

Rovena Voda: Po le tani…

Klodiana Lala: Zbrisni ndonjëherë në terren…

Rovena Voda: Kam zbritur

Klodiana Lala: E di si janë policët, isha tek Bulevardi i Ri the policët thanë se si nuk e keni ngritur zërin ndonjëherë për pagesat. Ka raporte, ne kemi vrasje shqetësuese dhe policia e shtetit është e bindur që ata vijnë për shkak të përplajeve që kanë në Hoalndë. Është fyese të bësh në diskutim… që nuk bënë një analizim.

Rovena Voda: Po ja pra tani…

Klodiana Lala: Problemi më i madh është shitja e informacionit.

Rovena Voda: Behar Bajri në Roterdam u kap, se po më thoni që jep një emër.

Klodiana Lala: Zonja Voda ta tha Artan hoxha