Nuk kalon Vettingun, shkarkohet drejtuesi i Prokurorisë…

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit njofton se pas shqyrtimit të dokumentacionit dhe zhvillimit të seancës dëgjimore më datë 21.03.2019 për subjektin e rivlerësimit, Çlirim Shahini, bazuar në ligjin nr. 84/2016, sot, më datë 26.03.2019 vendosi shkarkimin e tij nga detyra.

Shahini mbante pozicionin e drejtuesit të Prokurorisë së Rrethit Lushnje.

Vendimi i arsyetuar me shkrim nga trupi gjykues i kryesuar nga Brunilda Bekteshi, Xhensila Pine relatore, Suela Zhegu anëtare, do t’u njoftohet subjektit të rivlerësimit, komisionerëve publikë dhe vëzhguesve ndërkombëtarë brenda 30 ditëve.

LEXO EDHE  Vidhnin biçikleta në Tiranë, në pranga tre hajdutët, një i katërt në kërkim

Ky vendim mund të ankimohet pranë Kolegjit të Posaçëm të Apelimit nga subjekti i rivlerësimit dhe/ose Komisioneri Publik 15 ditë nga data e njoftimit të vendimit të Komisionit. Ankimi depozitohet pranë Komisionit të Pavarur të Kualifikimit.PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here