E premte, Gusht 14, 2020
Etiketimet Kpk

Etiketim: kpk

Edlira Petri kalon zyrtarisht Vetingun. Të gjitha pikëpyetjet mbi 3 kriteret...

Nga BoldNews.al Institucioni i Komisionerëve Publikë ka vendosur të mos ankimojë vendimin e konfirmimit në detyrë të gjyqtares së Apelit të Tiranës, Edlira Petri, në...

KPK shkarkon nga detyra gjyqtarin e Apelit të Shkodrës/ Aleks Nikolli...

KPK ka vendosur shkarkimin nga detyra të gjyqtarit të Apelit të Shkodrës Aleks Nikolli. Rivlerësimi i tij u krye vetëm në një shtyllë, atë...

KPK shkarkon nga detyra gjyqtaren Lindita Hoxha

KPK ka shkarkuar nga detyra gjyqtaren e Apelit të Shkodrës, Lindita Hoxha. Vendimi u dha nga trupa e përbërë nga Etleda Çiftja kryesuese, Valbona...

KPK konfirmon në detyrë me shumicë votash Petrit Çomon

KPK ka konfirmuar në detyrë zv.kryetarin e Gjykatës së Tiranës, Petrit Çomo. Vendimi u dha sot nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, ndërsa u...

Petrit Çomo përballet me probleme për pasurinë dhe një raport negativ...

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit identifikoi mospërputhje e pasaktësi në deklarimet e gjyqtarit Petrit Çomo për pasurinë. Gjithashtu u konstatua pamundësi financiare për investimet...

Genti Shala, gjyqtar i Apelit të Tiranës, kalon Vetting-un në KPK

Gjyqtari i Apelit të Tiranës, Genti Shala, është konfirmuar sot në detyrë. Vendimi u dha nga trupi gjykues i përbërë nga Firdes Shuli kryesuese,...

KPK konfirmon në detyrë gjyqtaren e Apelit të Durrësit, Anita Mici

Gjyqtarja e Apelit të Durrësit, Anita Mici, është konfirmuar në detyrë nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit. Gjyqtarja Mici është hetuar për të tre...

Praktikat e blerjes së dy apartamenteve sollën shkarkimin e gjyqtares Bernina...

Vendimi i arsyetuar i KPK-së ngre dyshime për vlerën reale të blerjes së një apartamenti në vitin 2004 si dhe transferimin e një kredie...

KPK shkarkon nga detyra gjyqtarin Hysen Saliko

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit shkarkoi të hënën nga detyra gjyqtarin e Gjykatës së Apelit Vlorë, Hysen Saliko. Vendimi u shpall nga trupa gjykuese e...

OMN kritikon ashpër KPK: Ka hequr dorë nga detyra për shkarkimin...

Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit kërkoi që Kolegji i Apelit të shqyrtojë me urgjencë rastin e konfirmimit në detyrë të gjyqtares Ankelina Gazidede dhe që...

Një pagesë 30 mijë euro dhe të ardhurat nga bujqësia, debate...

Gjyqtari i gjykatës së Apelit të Vlorës, Hysen Saliko u përball me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit të mërkurën në një seancë që vijoi...

KPK konfirmon me shumicë votash gjyqtaren Altina Nasufi

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit konfirmoi sot në detyrë gjyqtaren e Gjykatës Administrative të Apelit, Altina Nasufi. Trupa e KPK, e përbërë nga Valbona Sanxhaktari...

Apartamenti i ‘padeklaruar’ ngre pikëpyetje për gjyqtarin Genti Shala

KPK konstaton se gjyqtari i Apelit Tirana nuk ka deklaruar pronësinë e një apartamenti në vitin 2003 dhe shitjen tij një vit më pas,...
WhatsApp DENONCO