Buzhala: Nuk është prishur imazhi i Shqipërisë, por i Ramës…

Berat Buzhala e ka cilësuar vizitën e Edi Ramës në Itali jo si një lobim për Shqipërinë, por për imazhin e tij personazh.

Botuesi i gazetës Express, deklaroi në emisioni “Open” se imazhi i Shqipërisë nuk është i prishur, por imazhi i Edi Ramës.

LEXO EDHE  Rriten Euro dhe Dollari, zhvillimet në tregun valutor

Duke e krahasuar me vendet diktatoriale, Buzhala tha se kur autoritarët gjenden në vështirësi ja vënë fajin opozitës dhe shërbimeve sekrete.