Mbyllet greva te Juridiku, ja kur do të nisë mësimi normalisht…

Mbyllet greva e studentëve të fakultetit Juridik.

Pas dy muajsh protest, studentët që ishin ngujuar në godinën e Fakultetit të Juridikut kanë vendosur të lenë këto ambiente dhe të rinisin mësimin më datë 12 shkurt.

Sipas një njoftimi, studentët do të qëndrojnë të ngujuar deri në orën 20:00 të së hënës, ndërsa më pas duket se gjithçka do të kthehet në normalitet.

LEXO EDHE  Rasti "Pjetri", dyshime për paaftësi dhe kontroll politik mbi DSIK

Prej disa ditësh, me një urdhër të Dekanit të Fakultetit, mësimi për studentët e juridikut ishte zhvendosur në ambientet e shkollës Petro Nini, ku mësimi zhvillohej në orët e pasdites.

Pas më shumë se dy muajsh, studentët i kanë dhënë fund protestave dhe grevave, ndërsa nuk dihet nëse do të vënë në funksionim një tjetër plan për plotësimin e kërkesave të tyre.