Bie numri i shitjeve, “iPhone” ul çmimet e celularëve

Të ardhurat e “Apple” nga shitja e celularëve “iPhone” ka rënë nga dhejtori dhe kompania më në fund ka menduar të bëjë disa ndryshime.

Sipas drejtorit ekzekutiv, Tim Cook, “Apple” do të ulë çmimet e “iPhone”-ëve në tregjet ku monedhat vendase janë dobësuar kundrejt dollarit.

“Vendosëm të bënim një ulje të çmimeve me shpresë që të ndihmojmë shitjen”, tha Cook për “Reuters”.

Çmimi i këtyre celularëve varion në vende të ndryshme, por ato janë më të kushtueshme në vendet e Evropës, krahasuar me tregjet amerikane apo ato britanike.

LEXO EDHE  Indeksi i Inovacionit Global 2021, Shqipëria hapa prapa, e fundit në rajon

E vërteta është që çmimet janë shumë të larta në tregjet ndërkomëbtare, përfshirë Shqipërinë dhe duket se “Apple” më në fund do të bëjë diçka për këtë.PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here